Minicursus kaartleggen

Wat fantastisch dat jij nu in het bezit bent van het transformerende kaartendeck ‘Ontvouw de Powervrouw in jou!’

Dit kaartendeck gaat je leven zeker op een positieve manier veranderen. Als jij ervoor openstaat en de boodschappen ook echt gaat toepassen, gebeuren er magische dingen in je leven. Je zult kleine en grote veranderingen ervaren. Ervaringen die je helpen groeien, steeds een beetje meer, totdat jij de Powervrouw in jou helemaal tot bloei laat komen. Blad voor blad zal jij jezelf ontvouwen, net als een prachtige lotusbloem. Stap in het licht en word de mooiste versie van jezelf.

Om jou te helpen het meeste uit het kaartendeck te halen heb ik speciaal voor jou een minicursus ontwikkeld waarin ik je helemaal meeneem, stap voor stap, en je precies laat zien:

  • Hoe je de kaarten inwijd wanneer je ze voor het eerst gaat gebruiken en ze van alle ‘oude’ energie bevrijd
  • Hoe je begint voor elke kaartlegging die je gaat doen voor jezelf
  • Wanneer en hoe vaak je het kaartendeck gebruikt voor het beste resultaat en als antwoord op je vragen
  • Welke vragen je kunt stellen om de beste resultaten te bereiken
  • Wanneer je de een kaart legging gebruikt
  • Wanneer en hoe je de drie kaart legging gebruikt
  • Hoe je de boodschappen van de kaarten het beste kunt interpreteren en toepassen in je leven
  • Hoe je de transformatie maakt door de boodschappen van verschillende niveaus van de kaarten toe te passen
  • Hoe dit kaartendeck je helpt meer op je intuïtie te vertrouwen en je spiritueel laat groeien
  • Hoe je na deze minicursus verder kan met een jaarprogramma waarin je elke maand een thema krijgt wat je mag transformeren en waardoor je zelfvertrouwen en je intuïtie een enorme boost krijgen. Je hoeft dit niet alleen te doen, samen met een mooie groep Powervrouwen maak jij je transformaties sneller, groei je sneller en heb je de steun van de vrouwen in de groep en van mij.

De minicursus is online en je kunt de video’s bekijken waar en wanneer je wilt en ook zo vaak je wilt. Je houdt toegang tot de video’s zodat je op je gemak alles kan toepassen en implementeren.

Jij kunt met 10 euro korting, deze verhelderende en inspirerende mini cursus aanschaffen omdat jij het kaartendeck in je bezit hebt. Gebruik daarvoor de code die op de kaart staat die je bij je bestelling hebt ontvangen. Klik op de onderstaande button om deze minicursus te bestellen.

Ja, ik wil graag de minicursus
dit veld niet invullen s.v.p.

Heel veel liefs,

Manouschka