Healing Hypnose

Healing hypnose serie ‘Van lijden naar leiden’

Loop je regelmatig tegen dezelfde overtuigingen aan, trap je steeds in dezelfde ‘verkeerde’ gewoontes of houden jouw negatieve gedachten je elke keer tegen om je droomleven te leven?

Het is nu tijd om je ‘shit’ op te lossen en zelf weer de touwtjes in handen te nemen. Jij bent de leidster en de creator van jouw leven. Ga ervoor en leef je mooiste leven als Stralende Vitale Powervrouw!

De vrouwen die deze healing hypnose serie hebben gedaan vertellen veel mooie resultaten te zien. Er gebeurden mooie dingen in hun leven, zoals meer rust ervaren, beter kunnen loslaten, meer dankbaarheid voelen ondanks een heftige periode, en mensen die weer contact opnemen die ze jarenlang niet had gezien en gesproken.

Weet je wat zo fantastisch is? De healing werkt gewoon nog een tijd door. Je krijgt de opnames van de healing hypnose en zo kan je laag voor laag, in je eigen tempo, verder helen. We starten met de eerste healing hypnose sessie op donderdag 21 april.

We beginnen om 19.30 en het duurt tot ongeveer 22.00. Er kunnen ongeveer 10 vrouwen meedoen omdat ik het heel belangrijk vind om de persoonlijke aandacht te hebben voor iedereen in de groep. Voel jij dat je hart een sprongetje maakt als je aan de healing hypnose denkt? Of weet je (onbewust) dat dit jouw verder gaat helpen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen.

Ik heb er super veel zin in om te starten met deze nieuwe groep. Ben jij er bij? Ik zou het heel leuk vinden. Hieronder staat wat meer uitleg over wat deze serie inhoud en wat het je oplevert om mee te doen.

De healing hypnose bestaat uit serie van drie

Elke drie weken een healing hypnose en de weken ertussen werkt de healing door omdat je de opname van de hypnose zo vaak kunt terugluisteren als je wilt. Zodat je laag voor laag heelt. Ik heb er zo’n zin in. Het wordt magisch. Voel je een JA? Schrijf je dan nu in door hier te klikken.


Deze healing hypnose serie is super geschikt voor jou als je:

  • Regelmatig jezelf laat tegenhouden in je leven -door jezelf of anderen- omdat je niet durft te doen wat je graag wil doen om je mooiste leven te leven.
  • Voelt dat er zoveel meer in jou zit wat niet tot uiting komt door je (onbewuste) angsten terwijl je (bewust) geen idee hebt hoe dat komt.
  • Het verlangen voelt om je (onbewuste) patronen te doorbreken zodat je eindelijk de acties gaat doen die je moet doen om meer plezier en minder stress te ervaren in je leven.

Dit zijn de thema’s die je gaat helen door middel van de healing hypnose:

1. De eerste healing hypnose bevrijd je van de Karmische stukken die je tegenhouden, in de weg staan of belemmeren in dit leven. Het voelt vaak alsof iets je tegenhoudt terwijl je (onbewust) weet dat dit niet van jou is.

2. De tweede healing hypnose helpt je de angsten van je innerlijke kind los te laten. Dit zijn (onbewuste) angsten die je in je vroege jeugd in dit leven hebt ervaren. Ook dit weet je vaak niet meer maar je draagt het gevoel nog steeds met je mee.

3. De derde healing hypnose worden alle laatste restjes losgelaten door je angsten te healen in je leven tot nu en krijg je een boost van vertrouwen voor de toekomst zodat er niets meer in de weg staat om jouw mooiste leven als Stralende Vitale Powervrouw te leven!

De healing hypnose serie wordt op de donderdag van 19.30-22.00 gegeven. We beginnen donderdag 21 april. De volgende healing hypnose is op 12 mei en de laatste op 9 juni. Er kunnen ongeveer 10 vrouwen meedoen. Dit is om persoonlijke aandacht te hebben voor iedereen en om de kwaliteit te waarborgen van de healing hypnose.

Dus, voelt dit goed voor jou, schrijf je dan hier in.

Een healing hypnose is heel ontspannend en bevrijdend. Je ligt in de zaal onder een warm dekentje en laat je begeleiden door mijn stem. Ik laat je contact maken met het collectieve onbewuste, jouw onbewuste, je Hogere Zelf, je Innerlijke kind en je toekomstige zelf. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, dat verschilt per sessie 😉  Laat je meenemen in dit magische traject en ervaar wat het voor jou oplost, opent, opruimt, heelt of toevoegt.

De investering voor deze krachtige healing hypnose serie is slechts 222,-

Klik hier om direct je plaats te reserveren. 

In 3x betalen kan ook, dan is het 85,- per sessie via automatische incasso. Klik hier om in 3x te betalen en direct je plaats te reserveren. Het is niet mogelijk om een sessie los te doen, je schrijft je in voor de hele serie. Dit is nodig om veiligheid en vertrouwen in de groep op te bouwen.

OMG ik kan niet wachten, ik heb er zo veel zin in om dit met jou te doen! Vooral omdat ik weet hoe krachtig hypnose is om trauma’s en angsten op te lossen EN ik nu ook heb ervaren wat healings met je doen op energetisch vlak. Dit samengevoegd is super magisch! Ik hoop je te zien op 21 april en samen met jou en de groep dit mooie traject aan te gaan.

Heb je nog vragen over deze healing hypnose serie, stuur dan een mail naar info@vrouw-vitaal.nl of bel naar 0251-216987.

Ik help je graag.

Liefs,

Manouschka

P.S. Ook als je een van de dagen niet kan is deze healing hypnose serie heel waardevol voor jou.

Je krijgt de opname van de healing hypnose sessie dan nagestuurd zodat je thuis, wanneer het jou uitkomt, alsnog de healing hypnose kunt ontvangen. Zelf doe ik mijn 2-jarige healing opleiding ook zo. Soms kan ik er live bij zijn en andere keren niet. Dit maakt voor het proces niets uit.


Hier is nogmaals de link om je plek te reserveren.