Vrouw-Vitaal Individueel

1314842842_6_jRoP

Begin vandaag met gezonder eten.

 

Individueel Programma

 

(De consulten vinden plaats op de locatie van Vrouw-Vitaal in Beverwijk of via Skype.)

 

Wil je graag persoonlijk begeleid en gemotiveerd worden en heb je een stok achter de deur nodig door elk consult te worden gewogen en gemeten? Het grote voordeel van persoonlijke begeleiding is dat je direct alles kunt vragen. Heb je ergens moeite mee of wil je extra tips omdat je bijvoorbeeld die week een etentje hebt? Je krijgt meteen antwoord op je vragen. Bovendien helpt het regelmatig wegen en meten enorm goed als motivatie.

Wil je advies dat speciaal voor jou is samengesteld? Heb je een andere levensstijl dan de meeste mensen omdat je bijvoorbeeld werkt met wisselende diensten? Ben je vaak onderweg voor je werk of heb je regelmatig zakenlunches, vergaderingen etentjes of recepties vanwege je werk?

Wil je alle informatie persoonlijk uitgelegd krijgen? Gun jij jezelf die een op een adviezen omdat je vindt dat jouw gezondheid nu op de eerste plaats komt? Wil je weten hoe jij een gezonde levensstijl aan kunt leren die bij jouw manier van leven past?

Kies dan voor de voedingsconsulten van Vrouw-Vitaal.

Tijdens de consulten bij Vrouw-Vitaal komt er van alles aan bod. Je krijgt genoeg informatie, motivatie en coaching om aan het eind van het door ons afgesproken tijdspad op je streefgewicht te zijn. Zonder dat je het gevoel hebt dat je een dieet aan het volgen bent. Wel dankzij het gezonde eet- en leefpatroon die je stap voor stap wordt aangereikt. Wil jij ook een gezond gewicht met minder moeite? Mail naar: info@vrouw-vitaal.nl of bel: 0251-216987 

Verder wordt je gestimuleerd, gemotiveerd en geïnformeerd over alles wat belangrijk is om jou op het gewenste streefgewicht te krijgen. Alles wordt specifiek aan jouw persoon aangepast. Dat is de kracht van Vrouw-Vitaal. Geen standaardconsulten, je bent tenslotte uniek! Nieuwsgierig geworden naar de werkwijze van Vrouw-Vitaal?

Mail naar: info@vrouw-vitaal.nl of bel: 0251-216987