Voeding

Herken jij jezelf in een van deze onderstaande situaties?

Je piekert wel eens over je gezondheid. Je ziet in je naaste omgeving regelmatig familie, vrienden en collega’s met dezelfde leefstijl, die serieuze gezondheidsproblemen hebben gekregen. Je wilt iets doen om dit te voorkomen en besluit gezonder te gaan leven.

Als je ’s morgens voor de spiegel staat weet je niet wat je aan moet trekken. Veel kleding zit te strak, er hangt nog maar weinig in de kast wat je aan kunt. Je hebt het gevoel dat iedereen ziet dat je weer zwaarder bent geworden. Je wordt er soms een beetje onzeker door. Nu wil je er echt serieus wat aan doen om op een gezonde manier af te vallen.

Je baalt er van dat je conditie zo slecht is. Dat je na de minste inspanning al buiten adem bent en je kinderen niet kunt bijhouden met spelen. Het wordt tijd om hier verandering in te brengen en dat ga je ook doen!

Wil jij weer vitaal en slank door het leven gaan?

Vrouw-Vitaal helpt je op een doeltreffende manier fit worden en afvallen. Zonder “crash” dieet, “wonder” pillen of “eiwitrijke” shake. Je bereikt op een gecontroleerde, rustige manier je streefgewicht. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Je kunt 4 weken gratis sporten wanneer je een tijdspad van een half jaar afspreekt.Vrouw-Vitaal geeft op de maandag-, woensdagavond en zaterdagochtend Kettlebell-Trainingen waar jij als cliënt gratis aan mee mag doen. Dit zorgt er voor dat je goed afvalt, strakker in je vel komt, meer energie krijgt en dat je ook later, als je op je streefgewicht bent, op dit behaalde gewicht blijft.

De praktijk van Vrouw-Vitaal is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten. Dit betekent dat de gewichtsconsulent een gedegen opleiding heeft gevolgd en zich regelmatig laat bijscholen. Het maakt niet uit of je 5, 10, of 20 kilo af wilt vallen. Vrouw-Vitaal heeft een programma ontwikkeld die geschikt is voor iedereen die gezond is.

Ben je er klaar voor om actie te ondernemen?

Laat je helpen om je weer vitaal te voelen en een gezond gewicht te bereiken en behouden! Je hoeft het niet alleen te doen.

Wil je advies wat speciaal op jou is afgestemd en heb je behoefte aan een op een begeleiding? Klik hier.

Vind je het prettiger om samen met andere vrouwen begeleidt te worden zodat je de steun en motivatie van de groep ervaart klik hier.