Cliëntervaringen

“Dankzij Manouschka heb ik meer inzicht in wat nu echt gezond eten is. Voorheen heb ik mij daar vaak in vergist. Ook weet ik nu dat het heel belangrijk is om regelmatig te eten en vooral niet te weinig om een vreetbui te voorkomen. Ik heb mijn doel behaald en denk in de toekomst langzamerhand nog meer kilo’s kwijt te raken. Ik heb mijn levensstijl op een positieve manier veranderd en daar voel ik me goed bij. Doordat ik beter en gezonder eet heb ik meer energie en zit ik beter in mijn vel. Misschien kom ik in de toekomst nog eens terug voor die bekende ‘stok achter de deur’.
 
Rona (23) uit Beverwijk
 
 
 
“Ik raad Manouschka zeker aan. Nooit zie ik er tegenop om naar de consulten te gaan want naast de goede adviezen en handige tips is het ook nog eens gezellig! Ik dacht veel te weten over hoe je gezond kunt eten, toch hebben de goede adviezen van Manouschka geleid tot betere en makkelijk vol te houden eetgewoontes. Na 4 maanden weeg ik nu 5 kilo minder!”
 
Rachel (28) uit Beverwijk
 
 
“Manouschka geeft duidelijke uitleg over hoe lichaam en geest werken en hoe je dit kunt toepassen om eetgewoontes te veranderen. Ze schept geen verwachtingen dat je met een maand naar maatje 0 gaat. Manouschka maakt je duidelijk dat er echt een verandering in je leefstijl nodig is. Ze heeft alle rust en tijd voor je en ze begrijpt dat er meer voor nodig is dan alleen minderen in je voeding. Juist de combinatie voeding, geest en bewegen werkt! Ze is een goede motivator en zet mij regelmatig aan het denken over mijn leefstijl.”
 
Anouk (36) uit Beverwijk
 
 
“Manouschka, ik vind je top. Je uitleg is zeer duidelijk en je weet waar je over praat. Ik ben inmiddels 6 kilo afgevallen en het was soms best moeilijk omdat het midden in de zomer viel en ik allerlei feestjes en etentjes had. Soms viel mijn motivatie een beetje weg en jij helpt mij dan weer mijn motivatie terug te halen. Ik ben erg blij dat ik bij Vrouw-Vitaal terecht ben gekomen, ik ga er voor!”
 
Groetjes Elly (56) uit Heemskerk
 
 
 
Hier een kaart die ik van een cliënt heb ontvangen:
 
“Lieve Manouschka,
 
Bedankt voor alles. Door jou ben ik veel bewuster bezig met wat ik eet en wat mijn lichaam nodig heeft. Het is niet altijd even makkelijk, alles is ook zoooo lekker :). Het zinnetje: ‘alles wat je lichaam niet nodig heeft is vulling’  vergeet ik niet meer. Ik ben er nog niet, maar ik hou vol. Ik loop nu zelfs 3x per week hard en ik bruis van de energie! Maar het belangrijkste is dat ik me super voel. Nogmaals bedankt.”
 
Liefs Petra (45) uit Heemskerk
 
 
 
“Manouschka heeft mij laten nadenken over eten en daardoor ben ik op betrekkelijk snelle wijze een aantal kilo’s afgevallen zonder hier veel moeite voor te hoeven doen.”
 
Groeten Marion (58) uit Uitgeest
 
 P.S. Dat “verdomde” springtouw is wel lastig, haha.
 
 
 
“In mei 2012 ben ik begonnen met afvallen bij Vrouw-Vitaal. Door de handige tips, interessante informatie over voeding en (wat ik erg fijn vond) de steun van Manouschka, is het afvallen me hartstikke meegevallen. Het is niet zo dat ik een streng dieet heb moeten volgen, het ging om het aanpassen van mijn eet- en leefstijl! En omdat ik het heb aanpast is het makkelijker vol te houden wanneer de afspraken bij Vrouw-Vitaal gestopt zijn. Zo kan ik daarna op een gezond gewicht blijven! Bij elk consult ben ik afgevallen en het resultaat is dat ik nu ,in november 2012, mijn doel heb bereikt. Waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben!! Hartstikke bedankt Manouschka.”
 

Marit  (19) uit Akersloot

 

 

” Ik kwam eind 2011 bij Vrouw-Vitaal met een veel te zwaar gewicht. Nu moest er echt wat gebeuren. Ik wilde gezonder eten en natuurlijk afvallen. Door de begeleiding van Manouschka (een hele prettige) ben ik nu 10 kilo afgevallen. Het belangrijkste is dat het gezonde eten in mijn systeem zit, ik heb niet het gevoel dat ik op dieet ben. Daarbij is Manouschka een hele grote steun en motivatie voor mij! Ik ben er nog niet, maar heb er alle vertrouwen in dat het me nu wel gaat lukken!”

Ellen (53) uit Castricum

 

“Ik ben nu een jaar lang bij Manouschka. In het begin was het zoeken, het ging eerst snel en toen stokte het even. Het duurde even voordat ik begon te begrijpen wat ze precies vertelde en welke effecten dat had. Maar door haar enthousiasme, ongedwongenheid en professionaliteit merkte ik gaandeweg dat ik niet alleen gewicht verloor maar ook gezonder en bewuster begon te leven. Nu, bijna een jaar later, vind ik vooral het bewuster leven en gezonder eten de grootste winst, naast het feit dat ik ook op het lagere gewicht blijf!! Kortom, ik ben een zeer tevreden cliënt en heb Manouschka inmiddels ook aan anderen geadviseerd! Bedankt Manouschka.”
 
Steven uit Haarlem

 

” Door een breuk in mijn been kon ik drie maanden niet werken. Ik had al overgewicht en dat werd nu zodanig erger dat ik er tijdens mijn werkzaamheden erg veel last van had.Op mijn werk gaf ik aan hier iets aan te willen doen en mijn werkgever regelde een afspraak bij Vrouw-Vitaal. Nu, 9 consulten en 15 weken later, ben ik 17.5 kilo afgevallen zonder dat het mij veel moeite kostte. Ik ben erg blij met de steun van Manouschka, het gaat heel goed met mij en mijn motivatie om door te gaan is super goed.”

Rob uit Haarlem